Tratamentele injectabile cu acid hialuronic nu presupune interventii chirurgicale, asigura un timp minim de recuperare cu rezultate imediate si cu un aspect natural de invidiat.
Acidul hialuronic este injectat sub piele cu un ac fin, pentru umplerea ridurilor din jurul buzelor, a gurii dar si pentru a reda volumul buzelor si al obrajilor. In functie de zonele tratate, anestezia locala poate fi propusa fie prin aplicarea unui unguent, fie prin injectii cu un ac fin. Injectiile sunt nedureroase.
Medicul va selecta produsul produsul din gama Princess potrivit nevoilor si asteptarilor tale si tenului tau.
Procedura fiind rapida si usoara, dureaza intre 15 si 30 de minute, imediat dupa iti vei putea relua activitatile zilnice.

Inaintea procedurii:
1. Indepartati orice urma de machiaj
2. Eliminati aspirina sau alti diluati ai sangelui cu 10 zile inainte de procedura

In functie de tenul si dorintele dumneavoastra, medicul va selecta produsul cel mai pentru a va satisfice nevoile si asteptarile. Procedura este rapida si usoara, injectarea in sine poate dura intre 15 si 30 minute. Imediat dupa aceea, va veti putea relua activitatile zilnice.

Ten fara riduri cu acid hialuronic – pacienti eligibili

Aproape orice persoana se poate bucura de produsele de intinerire a pielii cu acid hialuronic, deoarece acesta din urma este o component naturala a corpului, fiind esentiala in mentinerea hidratarii, elasticitatii si fermitatii pielii.

Cat timp dureaza rezultatele injectarilor cu acid hialuronic?

Rezultatele tratamentelor sunt vizibile imediat si sunt durabile, insa nu sunt permanente.

Preparatele sunt resorbabile si au un efect de cateva luni, in functie de zona de tratament, de tehnica de injectare si de tipul de piele. Intrucat acidul hialuronic este o substanta prezenta in mod natural in organism, reactile alergice sunt foarte rare.

Sunt necesare teste alergologice prealabile?

Datorita similaritatii acidului hialuronic cu substanta prezenta in mod natural in corpul uman, nu sunt necesare teste alergologice prealabile.

Care sunt efectele secundare posibile?

Este posibil sa resimtiti fenomene de discomfort in urma tratamentului, cum ar fi sensibilitate temporara, inrosirea, umflarea sau invinetirea zonei injuectate. Aceste simptome au in general o intensitate redusa sau moderata si dispar de la sine in mai putin de 7 zile.

Puteti aplica o compresa cu gheata pentru o perioada scurta pe locul de injectare pentru a calma zona.